Незвичайні світові традиції (Частина 2 )

Ця стаття є продовженням попередньої про незвичайні світові традиції.

6. Весілля в Тідонг

Весілля в Індонезії має унікальні традиції. Наприклад, нареченому не дозволяється бачити обличчя нареченої, поки він не заспіває кілька любовних пісень. Також закоханим не дозволяється користуватись ванною кімнатою протягом трьох діб після весілля.










7. Танці з мертвими

Фамадіхана - традиційний фестиваль, який святкується на Мадагаскарі. Це похоронна традиція, під час якої люди вивозять тіла своїх предків і перемотують їх свіжою тканиною, а потім танцюють з трупами навколо гробниці. Це робиться з метою, щоб пращури жили на тому світі з музикою.










8. Дані відрізають пальці рук

Плем'я Дані - люди, які мешкають на родючих землях Нової Гвінеї. Члени цього племені відрізали свої пальці, як спосіб, показати своє горе на похоронних церемоніях. Окрім цього, вони також розмазували обличчя з попелом та глиною, що означало вираження скорботи. Дані відрізають пальці своїх рук, щоб висловити любов до тих, кого вони дуже люблять.









9. Кидання дітей

Ритуал кидання новонароджених дітей з храму висотою 50 футів і впіймання їх за допомогою тканини відзначається в Індії. Ритуал відбувається в перший тиждень грудня і, вважається, приносить здоров'я, процвітання та успіх. Щорічно батьки скидають близько 200 немовлят, а оточуючі в цей час співають і танцюють.










10. Скорбота про Мухаррама

Смерть Мухаррама є важливим періодом траура в шиїтському ісламі. Подія досягає свого апогею вранці десятого дня, відома як Ашура. Деякі групи шиїтських мусульман приєднуються до жахливої ​​практики, яка передбачає биття тіла спеціальними ланцюгами, що мають бритви та ножі. Цю традицію практикують усі вікові групи. В деяких регіонах дітей б'ють їхні батьки. Цей звичай спостерігається серед людей Ірану, Бахрейну, Індії, Лівану, Іраку та Пакистану.








Даний матеріал дається в просвітницьких цілях. Якщо Ви хочете щось копіювати , цитувати статтю, будьте ласкаві, робіть посилання на джерело. Поважайте працю колег!
Перша частина
Друга частина

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як ніжинська влада знищує тих, хто думає інакше?

Ніжинське ТОВ маючи значні борги і справу про банкрутство купляє Apple iPone 13

Хто не відповідає займаній посаді? Питання життя та смерті