Прості дії врятують життя

Під час пікніка на річці молода дівчина спіткнулася і впала. Їй запропонували викликати швидку допомогу, але вона запевнила всіх, що все в порядку. О 23:00 вона померла.

Залишок дня Людмила провела весело і невимушено. Пізніше її чоловік зателефонував усім і повідомив, що його дружину відвезли в лікарню. О 23:00 вона померла. На пікніку під сонцем з нею трапився інсульт. Якби її друзі знали, як виглядають ознаки інсульту, вона могла б сьогодні жити…
У вас займе всього одну хвилину щоб прочитати наступне:
Деякі люди помирають не відразу. Часто вони виявляються у стані, в якому їм тривалий час ще можна допомогти. Нейрохірурги кажуть, що якщо вони протягом трьох годин встигають до жертви інсульту, то його наслідки можуть бути усунені. Головне полягає в тому, щоб розпізнати і діагностувати інсульт та приступити до його лікування в перші 3 години — що, звичайно, не просто.
    ІСНУЮТЬ 4 КРОКИ ДО РОЗПІЗНАВАННЯ ІНСУЛЬТУ:
  • 1. Попросіть людину посміхнутися (вона не зможе цього зробити)
  • 2. Попросіть сказати просте речення (напр. «Сьогодні гарна погода»)
  • 3. Попросіть підняти обидві руки (не зможе або тільки частково зможе підняти)
  • 4. Попросіть висунути язик. Якщо язик викривлений, повернений — це теж ознака інсульту). Якщо проблеми виникнуть навіть з одним із цих завдань — телефонуйте в швидку і описувати симптоми по телефону!
Один кардіолог сказав, що, розіславши це повідомлення як мінімум 10 адресатам, можна бути впевненим, що чиєсь життя — можливо і наше — буде врятоване.Ми розсилаємо кожен день стільки «сміття» по інтернету, що може варто разок пустити по мережі дійсно щось корисне і потрібне.Поділіться цією інформацією із друзями як є!!!

Джерело

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як ніжинська влада знищує тих, хто думає інакше?

Ніжинське ТОВ маючи значні борги і справу про банкрутство купляє Apple iPone 13

Хто не відповідає займаній посаді? Питання життя та смерті