"Крапки над і" в питаннях ніжинської політики

Всім нам небайдужа доля міста Ніжин. Останнім часом в ЗМІ стали з'являтись позитивні публікації про одного мецената (безкоштовна правова допомога, подарунок велосипеда ніжинцю, фінансування спортивних заходів).І мені стало цікаво, хто ж такий Анатолій Григорович Гунько?
Подивився в Інтернеті і жахнувся. Тому ми вирішили розставити всі «крапки над і», поспілкувавшись особисто.
Гунько Анатолій Григорович. Рік народження 12.03.1976. Народився в селі Сальне (Ніжинський район Чернігівська область).Освіта вища.
При мені до Анатолія звернулась Вікторія Миколаївна, жителька Синяківської, 75 а з проханням встановити дитячий майданчик.
Я никогда не ставил, но поставлю. До 1 июня сделаем.
Через декілька днів ми зв’язалися з Вікторією, процес пішов, до неї стали телефонувати люди, уточняючи деталі майданчику.
І ми в свою чергу будемо тримати руку на пульсі цієї благородної справи.
Мене самого турбували питання, на які я не зміг знайти відповіді.
В «ПравдаТут» Вас називають куратором ВО Батьківщина, чи є Ви членом цієї партії, чи якоїсь іншої? Куди будете балотуватись, якщо будете?
Ни в какой партии я не состою. А баллотироваться, не знаю, подумаю еще. Есть, в планах. Возможно пойду не от "Батькивщины", а самовысуванцем или от какой другой политической силы.
«ПравдаТут» Вам принадлежит? Как Вы обьясните, что людям не выплачивают зароботную плату?
Медиа группа ПравдаТут находится в Киеве и ее хозяином является мой друг спортсмен Иван Гришин, который принял турецкое гражданство. Всем зарплату сейчас платят регулярно.(Поруч сидів журналіст ПравдиТут і підтвердив слова).
Але, є люди, які зі мною зв’язалися і яким не виплатили заробітну плату, як мінімум двоє, але за їх словами таких більше. Здивувало, те, що пан Гунько знав про невиплату, будучи юристом і перебуваючи в дружніх відносинах з Гришиним і не пообіцяв, навіть, розібратись ...(примітка автора)
Ходять чутки, що у керівника штабу округу вкрали велику суму грошей, яка призначалася для виплати винагороди членам дільничних комісій. Як Ви можете прокоментувати той факт, що Інну Горобей було звільнено саме за таку крадіжку грошей?
Я знаю, что в Инны Николаевны в январе был ограблен дом. Но это ее проблемы. И сами подумайте, как могут быть у руководителя штаба деньги на зарплаты? Это сплетни.
Керівником Вашої ГО Правозахист плюс в Ніжині є Михайло Приходько, прокоментуйте, як може очолювати правозахисну організацію людина з непогашеною судимістю?
Мне он интересен как специалист. Судимость погашена можете не переживать. В "правозахист плюс" мне нужны толковые юристы. Даже есть такие вопросы которые Приходько может решать по телефону. Я его ценю как профессионала. В Нежине такого уровня как он нету. Считаю, что он может быть полезен городу, своими знаниями и опытом.
Чи відомо Вам, що дружина Вашого колеги Поліщука Лілія Рєзвая близька родичка Дмитра Медвєдєва? Як Ви до цього відноситесь?
Нормально.
Чи правда, що йде фінансування з Росії?
Не правда. Бизнес Полищука - Ельдорадо, Гуливер, склады большие... Все кредиты берут в «Ощадбанке» и «УкрСиббанке». І платят налоги Украине
Прокоментуйте ситуацію з радіопередавальним центром у Броварах?
Я награжден орденом Наливайченко за определенный внесок. И я не могу быть руководителем ОПГ. Меня дома в 7 утра подняли с постели и закрыли по статье, что меня поймали на месте преступления. И написали,что я сопротивлялся, что не могло быть,так как у меня дома двое детей. Это все дело рук Ризаненко. Почитайте о нем в интернете. Поэтому о ОПГ и о том, что пишут, это все неправда. И посмотрите какое СМИ пишет. Вот документ.
І був показаний документ про закриття справи. Але на прохання сфотографувати - нам відмовили. Сказав, що документ є в Інтернеті у відкритому доступі
Адміністрація Стоп-Рагу висловлює велику вдячність Гуньку Анатолію Григоровичу за його інтерв’ю та витримку. Адже розмова тривала біля 4 годин і на всі питання отримав відповіді. Хоча, звісно, розчарувала відповідь про зарплати.... Цікаво, чи ще хтось з депутатів зміг би виділити представникам громади стільки часу. Побачимо!

Автор статті Євген Ткаченко

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як ніжинська влада знищує тих, хто думає інакше?

Ніжинське ТОВ маючи значні борги і справу про банкрутство купляє Apple iPone 13

Хто не відповідає займаній посаді? Питання життя та смерті