Хто не відповідає займаній посаді? Питання життя та смерті

Нещодавно публікувався пост в Нашій групі Стоп-Рагу Ніжин про "крик душі" людини, якій не видають інсуліну. Мова йде про препарати Хумуліни регуляр та НПХ.
Ми зв'язалися з головним лікарем НЦМЛ ім. М. Галицького Костирком Олександром Михайловичем з головним питанням: чому ж не видають житттєво необхідні ліки?
Відповідь була дивною: "У нас все добре. Всі інсуліни видаються. То не правда. Багато хто веде малорухливий спосіб життя, не дотримується дієти"...
В той же час лікар ендокринолог Сидоренко Олександр Васильович спокійно зауважив, що вищевказані препарати дійсно не видаються, оскільки не пройшли перереєстрацію. А коли пройдуть не відомо... Для підтвердження своїх слів скинув фото на вайбер сумнівної якості
Цікаво, як так трапилося, що головний лікар не володіє ситуацією, яка відбувається в місті з забеспеченням вкрай важливих для життя ліків? Адже, кошти з бюджету виділяються, а ліків немає... В чиїх кишенях осідають дані кошти? І як так, 2018 рік ми Європейська країна, а до життя людей відносяться як в стародавні часи? Головний лікар Костирко не знає про основні життєві проблеми пацієнтів, а ендокринолог перетворюється на статиста?
Сумно!
Ми будемо й далі сдідкувати за ситуацією....

Автор статті Євген Ткаченко

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як ніжинська влада знищує тих, хто думає інакше?

Ніжинське ТОВ маючи значні борги і справу про банкрутство купляє Apple iPone 13