Перли ніжинської "журналістики"

14.04.2018 з'явилася стаття Тані Марченко в ніжинській міській газеті Вісті. Таке враження, що стаття заказна, оскільки багато відвертої не правди, яку можна легко перевірити:

1. "Ідея належить міському голові Анатолію Ліннику, депутатам Ніжинської міської ради та громаді цього мікрорайону."
(Можна подивитись на петицію, яка створена 8 лютого). До речі ніхто з присутніх депутатів не звязувався ні з автором петиції ні з командою однодумців, які займались цим питанням. І планували суботник на 21 квітня. Серед яких був і місцевий депутат, якого навіть не поставили до відома про суботик, не кажучи вже про решту активістів...)
2. "Організатори за власні кошти придбали саджанці ( клени та берізки), необхідний реманент - «знаряддя праці» привезли з дому."
(За які власні кошти? Якщо оголошено місячник і у відповіді до петиції, згаданої вище вказано номер телефону і адресу куди звернутись за саджанцями. Також у особистій розмові працівник вукг та що на московській 20, вказав,що самостійно копав для них саджанці, дану інформацію теж можна перевірити).
3. "Долучилися до толоки депутати, директор, вчителі, школярі, працівники ЗОШ №5, а також небайдужі жителі."
(звідки взятись небайдужим ніжинцям, якщо жодної інформації про даний "суботник" в жодному СМІ немає?)
4. "За вміло організованою роботою непомітно проминув час і незабаром трудовий десант вже милувався здійсненим." (дійсно так працювали,що навіть саджанці залишили засихати...)
Цікаво, чим користувалась Таня Марченко, яка писала дану статтю? А також як так трапилось, що інші СМІ не освітили дану подію?(можливо просто про неї не знали, а Таню просто покликали). Невже є люди, які читають та не перевіряють інформацію, а просто "тупо" вірять усьому написаному???

автор статті Євген Ткаченко

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як ніжинська влада знищує тих, хто думає інакше?

Ніжинське ТОВ маючи значні борги і справу про банкрутство купляє Apple iPone 13

Хто не відповідає займаній посаді? Питання життя та смерті