Душегубка по-ніжинські або вікно це теж двері

Не так давно ми описували "переваги" поїздки комфортною електричкою. Сьогодні на пошту надійшов лист з приголомшливою історією ще однієї захоплюючої подорожі. Мова піде про електропоїзд Ніжин-Дарниця, який відправляється о 4:37 і прибуває в 6:50. А потім з Дарниці їде на Яготин.
"Вже місяць їжджу саме цією електричкою. На посадку вона подається за 7-10 хвилин до відправлення і то лише 6 вагонів. Багато людей приходять на вокзал раніше, хто за годину хто за 30-40 хвилин. Купують квитки, а потім стають майже впритул до потяга, щоб зайти і зайняти місце. Часом буває забігаєш за п'ять хвилин до відходу і знайти місце уже проблематично. Також траплялися випадки, що люди не добиралися до місця призначення, а сходили в Носівці, Бобровиці або в Броварах, оскільки їм ставало зле (серце, проблеми з диханням, запаморочення). Близько тижня тому в одного чоловіка стався серцевий напад - насилу відкачали. Добре, що поруч опинився медик. Адже, яке здоров'я потрібно мати, щоб простояти в "душегубці" більше 2 годин? Тут царить закон хто перший - того місце. І не важливо що стоїть жінка, людина похилого віку, пасажир з маленькою дитиною чи інвалід (біля двох тижнів тому дійшло до бійки, за те, щоб посадити жінку з маленькою дитиною)... Лайки, драки, скандали за місця - це звичайне явище. З Григоро Іванівки пасажири вже їдуть стоячи. Приїжджаю в Дарницю, а там вже сотні людей чекають на пероні. Не очікуючи поки пасажири, які приїхали вийдуть, деякі люди, штовхаючись втискуються у вагон та займають місця.
А той, хто більш спритніший, щоб сісти напевно лізе через вікно. І це все в умовах шаленої спеки"
- як пише ніжинець Олександр Рубекін.


Ми поговорили з працівником довідкової служби Укрзалізниці міста Ніжина. Який повідомив про те, що вони в курсі того, що відбувається. Але, нажаль, вони нічого зробити не можуть. І порадила звертатись "наверх" в Київ.

На сайті Укрзалізниці подаємо запит з проханням розібратися в даній ситуації.
Якщо Ви потрапили в аналогічну ситуацію, як наш дописувач Олександр, сигналізуйте про це у відповідні служби. Адже ви заплатили за проїзд і маєте їхати у відповідних умовах.










автор статті Євген Ткаченко

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як ніжинська влада знищує тих, хто думає інакше?

Ніжинське ТОВ маючи значні борги і справу про банкрутство купляє Apple iPone 13

Хто не відповідає займаній посаді? Питання життя та смерті